Tulevaisuuden haavekartta

Tarvikkeet: Varaa haavekarttaa varten paljon vanhoja aikakausilehtiä, sakset, liimaa, kyniä sekä värillistä pahvia (paperikin käy).

  1. Ohjeista tehtävä seuraavasti: ”Tee itsellesi haavekartta. Kokoa karttaan unelmia/tavoitteita joita tulevaisuudeltasi haluaisit. Unelmia voi olla useampia, mutta haavekarttaan ei kannata ottaa kuin korkeintaan viisi unelmaa. Haavekarttaan voi merkitä sen päivämäärän jolloin kartta on tehty, mutta sinne voi lisätä myös tarkistuspäivämäärän yhden tai kahden kuukauden päästä kartan laadinnasta. Muista, että unelmat ovat sinun omia unelmiasi, niiden ei tarvitse miellyttää ketään muuta! Valitse siis sellaisia kuvia ja sanoja, jotka puhuttelevat itseäsi!”
  2. Ohjeistuksen jälkeen ryhmäläiset liimaavat lehdistä tai esitteistä löytämiään kuvia pahville ja koristelevat aarrekartan mieleisekseen.
  3. Lopuksi jokainen esittelee haavekarttansa ja kertoo sen pohjalta omista toiveista ja unelmistaan.
Kategoria(t): Menetelmät Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.