Yhteinen piirrustus

Tehtävä on tarkoitus suorittaa pienryhmässä ilman keskustelua. Taustalla voidaan käyttää haluttaessa musiikkia tai kuva voidaan tehdä mallista.

  1. Ensimmäinen ryhmäläinen aloittaa piirtämisen tekemällä ensimmäisen viivan tms. haluamallaan tavalla. Piirrettyään ryhmäläinen antaa kynän (tms.) seuraavalle merkkinä siitä että on lopettanut vuoronsa.
  2. Tämän jälkeen seuraava ryhmäläinen tekee haluamansa osuuden haluamallaan tavalla.
  3. Työn on valmis kun joku ryhmäläisistä kokee sen olevan valmis, kertoo tämän muille ja kaikki muut ryhmäläiset hyväksyvät päätöksen. Jos joku muu ryhmäläinen haluaa vielä jatkaa kuvaa, jatketaan kunnes kaikki ovat tyytyväisiä kuvaan.

 

Kategoria(t): Menetelmät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.