Ominaisuuskorttien vaihtaminen

Harjoituksen tarkoituksena on antaa palautetta toisille ja saada totuudenmukaista palautetta siitä millaisena itse näyttäytyy muille ryhmäläisille.

  1. Jokainen ryhmäläinen ottaa sovitun määrän ominaisuuskortteja sekoitetusta pinosta.
  2. Ryhmäläiset vaihtava keskenään kortteja niin että jokainen antaa jokaiselle muulle ryhmän jäsenelle kädestään kortin joka hänen mielestään kuvaa ryhmätoveria paremmin kuin häntä. Kysyttäessä kortin antaja voi perustella miksi ajattelee kortin kuvaavan enemmän sen saajaa kuin antajaa.
  3. Kun kaikki ovat vaihtaneet kortteja, käydään keskustellen läpi mitä kortteja ihmisille jäi käteen. Kuvaavatko käteen jääneet kortit ryhmäläisen mielestä häntä itseään? Onko joku kortti ryhmäläisen mielestä epäsopiva? Vastaavatko muiden antamat kortit ryhmäläisen käsitystä itsestään?

Ominaisuuskortit

Kategoria(t): Menetelmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.